Hundene

Reisarypas Bivdi – NO55126/11

Bivdi er vår første fuglhund. En trofast jaktkamerat, et prakteksemplar av en Gordon Setter. Hun er en utrolig god viltfinner, energisk, arbeidslysten, helhjertet og utrolig kos. Bivdi har med årene blitt en veldig erfaren og flink jeger, og er en fryd på jakt. Hun har gitt oss mange fine opplevelser i skogen, og servert en rekke flotte fugler til oss.

Tømmeråsen’s Arya Stark – NO50385/14

Det siste tilskuddet i familien. Etter at vi mistet Birki ble det et stort tomrom, og vi var så heldige å få overta Arya som fort fylte plassen og fylte hjertene våre med sin kjærlighet. Hun ble fort en del av flokken vår, og vi har blitt utrolig glad i henne.  Vi har allerede fått felt flere fugler for henne, og det ser lovende ut. Vi gleder oss til fortsettelsen.

TIDLIGERE HUNDER

Rypemyra’s Birki – NO51525/16

Birki var en energifylt, glad hannhund som vi var så glad i. Dessverre ble han bare litt over 2 år gammel, og måtte avlives grunnet ryggproblemer hvor han blant annet manglet disk mellom rygg radene som gjorde at skjelettet gnagde mot hverandre. Birki var en utrolig flott og snill hund, og en av de større og finere individ av rasen vi har sett. Nå jakter han på de evige jaktmarker.