Om oss

Vi er et ektepar på 28 år, som er helt oppslukt av natur, jakt og friluftslivet. Vi er begge fra og bosatt i Trondheim.  Det er ingenting som gir oss mer enn hva naturen gjør.

Vi håper vi kan inspirere andre, særlig også småbarnsforeldre til å komme seg mer ut i den flotte naturen vi er så heldige å ha.

Vi har en herlig Gordon Setter, Bivdi. Hun er vår første fuglhund. En trofast jaktkamerat, et prakteksemplar av en Gordon Setter. Hun er en utrolig god viltfinner, ernergisk, arbeidslysten, helhjertet og utrolig kos. Bivdi er fra kennel Reisarypa.

Vi har også vært eiere av en nydelig Gordon Setter med navnet Birki. Dessverre ble han bare litt over 2 år gammel, og måtte avlives grunnet ryggproblemer hvor han blant annet manglet disk mellom rygg radene som gjorde at skjelettet gnagde mot hverandre. Birki var en utrolig flott og snill hund, og en av de større og finere individ av rasen vi har sett.

Så har vi jegerinnen Therona, hun kom til verden 6.juli 2016 og skal bli med på alle våre eventyr, og forhåpentligvis bli like glad i jakt og friluftsliv som sine foreldre.

Bli med, og følg våre oppdateringer på Instagram, Youtube, Facebook og her på nettsiden. Vi håper du får mye glede av våre turer.

Hilsen K&V