Hvil i fred Birki

Hvil i fred Birki gutten vår. I 2 år hadde vi gleden av å oppdra deg, trene deg og være kjærlig mot deg. Du var en liten gutt i stor kropp, og med utrolig mye personlighet. Dessverre begynte Birki å knurre til oss, og veterinær hadde ikke så gode svar på dette da de ikke kunne se noe feil med kropp eller hofter. Vi var i kontakt med mange for råd og hjelp. Vi jobbet med han, og problemet nærmest forsvant før han en dag begynte igjen. Vi har småbarn i hus, og vi kunne dessverre ikke ta noen sjanser. Vi måtte ta en tung avgjørelse om å selge han tilbake til sin oppdretter. Vi skulle få oppdateringer underveis, men det skjedde ikke. På lørdag 10.11.18  mottok vi den triste beskjed om at han var avlivet grunnet bla mangel av disk (pute) mellom de 3 bakerste ryggvirvlene som gjorde at skjelettet gnagde mot hverandre. Nå skjønner vi hvorfor du knurret, du hadde jo vondt… Vi savner deg og vill alltid huske deg for den gode gutten du var.