Vokse opp sammen

Therona og Birki er omtrent like gamle. Da Therona var 1 mnd og 9 dager gammel kom Birki også til verden. Birki kom til oss da han var 8 uker gammel, en liten, glad og energisk valp. Nå har Therona fylt 10 mnd, klarer snart å gå, og Birki har fylt 9 mnd og blitt en vakker og prakfull hund. Det er skummelt hvor fort tiden går. Birki har vært så heldig å vokse opp med mamma hjemme i permisjon, så tilvenning til å være alene har vi tatt rolig og gradvis. Nå har han blitt en stor og trygg hund. Fortsatt bare valpen, men det ser ikke sånn ut. Jeg er veldig glad på disse to sine vegne, de får vokse opp sammen, og deres forhold kommer til å bli så fint og sterkt. Allerede nå har de blitt veldig glad i hverandre. Vi gleder oss til fortsettelsen med disse to, og føler oss veldig heldig som er foreldre til noen så fantastiske personligheter.