På jakt med baby

Mange har vært skeptisk til vårt valg med å ta med Therona på jakt. Jeg hadde bestemt at hun skulle være med på jakt allerede tidlig i svangerskapet. Det eneste som kunne stoppet meg hadde vært om hun har fått kollikk eller blitt syk. Det har heldigvis ikke skjedd. Hun ble med meg på turer i marka allerede fra da hun var et par uker gammel. Jeg prøvde barnevogna vi hadde arvet et par ganger, men fant ut at det var ikke noe for meg. den har ikke blitt brukt siden. Jeg fikk sponset bæreseler fra Babybjørn, og det var stor suksess både for mor, far og barn. Therona fant roen i sæla uansett utgangspunkt. Jeg trives best i skogen, det gjør Bivdi også – gjerne utenfor turløypene, og da fungerer det dårlig med en stor og tungvindt barnevogn. Jakta kom, og vi reiste på 1 ukers tur over grensa til vårt naboland. Vi kom oss ut i skogen, og Therona koset seg i bæresela inntill mamman og pappan sin i timesvis. Vi måtte jo dele opp jaktdagene da hun er litt for liten til å bruke hørselvern. Ellers så hadde vi pauser underveis for å amme og strekke litt på kroppen. Therona har koset seg masse, sovet mer enn noen gang, og jeg kan trygt kalle det en suksess med småbarn på tur og jakt – og anbefaler det varmt videre 🙂

Her er Therona 2 mnd gammel på sin første jaktferie 🙂

image

dsc_0376

dsc_0122

dsc_0038

dsc_0219

dsc_0241

dsc_0222