Straks avreise til Sverige, og vi har signert kontrakt med Non-stop Dogwear

Da er det ikke mange dagene igjen til vi reiser over grensa til Sverige på skogsfugljakt. Fult kjør denne uka med pakking og veterinærbesøk. Denne gangen er det ikke bare oss og Bivdi vi skal pakke for, men Therona skal jo også være med. Vi får regne med en del skift til ei lita ei på snart 2mnd. Mange har allerede startet årets jaktsesong, og vi gleder oss utrolig mye til det blir vår tur.

Når det er sagt er det med glede jeg kan fortelle dere at vi har signert kontrakt med Non-stop Dogwear. De blir vår totalleverandør av hundeutstyr. Vi har brukt utstyr fra Non-stop tidligere, og har vært utrolig fornøyd. Det er vel mange som allerede er kjent med deres produkter, men hvis ikke så ta gjerne turen innom hjemmesiden deres her.

Vi ser fram til et godt sammarbeid 🙂

FullSizeRender (2)