Ei helg i vakre Nordmøre

Det var meldt strålende godvær, å vi hadde planlagt en tur til Todalen i Møre denne helga. Her bor Kristian’s bestefar, Per. Han stiller med hus og alt som trengs. Per er oppvokst i Todalen, og har etter mange år veldig mange gode historier og minner herifra. Han er en kunnskapsrik mann, og kan det meste om alt. Det kan være alt fra småting i hjemmet til navn på fjell og personer i hele bygda. De som er fra Todalen og området rundt, vet godt hvem denne karen er. Denne helga har han guidet oss å delt mange gode historier. Vi har rett og slett hatt det helt topp!

FullSizeRender[1]IMG_5815

Vi hadde også med oss en venn av Bivdi, nemmelig gordon setteren Rocky. Jeg, Kristian og hundene tok oss til fjells på lørdag. Det var litt i varmeste laget, men var utrolig godt når vi kom oss i høyden å fikk et vindpust i nakken. Det er virkelig ingenting som slår en dag i fjellet, eller skogen for den saks skyld. Det er her du får ro i sjela. Du glemmer alt stress fra en hektisk hverdag å bare lever akkurat der å da. Nå er det jo kun 2 måneder igjen til jakta starter, så det er viktig å holde kroppen i form – både for to og firbente. Det er jo litt trasig å ha hundene i bånd så mange måneder i året, men man må bare være kreativ. Vi sykler flere ganger i uka, å det er virkelig noe Bivdi setter pris på. For min del som skal på reinsjakt snart gjelder det å fylle opp sekken å trene fram «sekkemuskalturen». Her kommer en rekke med fargerike bilder fra nydelig norsk natur, og to vakre hunder – Bivdi & Rocky.

FullSizeRender[1] FullSizeRender[2] IMG_5119IMG_5158IMG_5182IMG_5225IMG_5199IMG_5145IMG_5234IMG_5223

Takk for ei flott helg til Todalen og Per Reiten, vi sees snart igjen! 🙂

IMG_5736 44